Mogelijkheden

Mantelzorgwoning van hout

Alle onderdelen en opties van een Geldersche Houtbouw buitenverblijf zijn vervaardigd uit hoogwaardige, exclusieve en de meest duurzame materialen.

Uw mantelzorgwoning op maat gemaakt

U heeft waarschijnlijk al een aantal wensen in uw hoofd. Daarom kan de houten mantelzorgwoning waar u naar op zoek bent verschillen van de uitgedachte modellen op onze website. Maar als het op maatwerk aankomt, zijn wij de specialist. Al onze projecten dienen als inspiratie voor uw eigen houten mantelzorgwoning. Om een houten mantelzorgwoning op maat te laten maken, is het handig als u weet wat u kunt verwachten. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze showroom, waar de koffie voor u klaar staat. Samen met u bepalen we de indeling en het exterieur van plank tot deurklink. Laat u verassen door de mogelijkheden!

Al uw wensen in een passend ontwerp

De ontwerpen die u hier vindt kunnen als uitgangspunt dienen voor hetgeen waar u naar op zoek bent. Uiteraard kunt u deze goed uitgedacht modellen ook kopen zonder iets te veranderen. Uw wensen brengen we in kaart en onze ontwerper kan dan vervolgens aan de slag om al uw wensen om te zetten in een mooi ontwerp. We bepalen samen met u de grootte van de houten woning, de indeling, uitstraling en de afwerking. Denk bij uitstraling aan de vormgeving maar ook aan het type hout, goten, ramen en deuren, dakbedekking en de gebruikte kleuren. Voordat u een beslissing neemt krijgt u altijd een impressie van de houten mantelzorgwoning te zien.

Uitvoering en inrichting

Voordat een houten mantelzorgwoning wordt opgebouwd moet er uiteraard eerst een fundering worden gerealiseerd. Dat kunt u met een gerust hart uit handen geven. Zo nodig onderzoeken wij de draagkracht van de grond en voorzien we u van een fundering die geschikt is voor de houten mantelzorgwoning. Wanneer u zelf de fundering wilt realiseren dan is dat ook mogelijk. Op basis van onze tekeningen kunt u de fundering realiseren. 

Wij zijn specialisten als het op houtbouw aankomt. In onze werkplaats maken we de constructie en de wanden helemaal op maat. U kunt er voor kiezen om zelf de wanden te voorzien van leidingwerk, isolatie en aftimmering. Zo kunt u besparen op de kosten. Maar uiteraard nemen wij u graag alle zorgen uit handen. 

Wanneer u geheel ontzorgd wilt worden kunnen we samen met onze vaste partners alles voor u regelen. Schilderwerk, vloer, keuken, sanitair, installaties, zonnepanelen; het is allemaal mogelijk. 

Ontdek de mogelijkheden

In onze showroom laten wij u alle mogelijkheden zien aan de hand van onze showmodellen, en maken met u een schets, specifiek op uw situatie afgestemd. 

Maak een afspraak
Wilbert van Vuuren
Wilbert van Vuuren